Tjänster

Vi hjälper dig!

Hur ser Dina behov ut? Oavsett storleken på Ditt företag, antal anställda eller omsättning så har vi kompetensen att hjälpa Dig! Om Du vill så kommer vi till Dig och sköter arbetet på plats på Ditt företag,

eller så sköter vi allting på distans genom löpande kontakt via mail och telefon.

 

Vi kan ta hand om allt från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer, eller om Du så önskar, endast valda delar av dessa bitar.

 

Vi går gemensamt igenom situationen idag samt Dina önskemål om hur det ska fungera framöver. Sedan lägger vi upp en plan och ett arbetssätt som passar just Dig och Ditt företag.

Bokföring

 

Vi kan hjälpa Dig med allt som rör löpande bokföring och redovisning. Vi sköter ekonomiarbetet noggrannt och effektivt och har självklart koll på aktuella lagar och regler samt viktiga datum.

 

Läs mer

Deklarationer

 

Hos oss får Du hjälp med deklarationer och övrig rapportering till Skatteverket. Vi har koll på allt från helhet till detaljer ser till att allting blir korrekt och skickas in i tid.

Läs mer

Bokslut

 

I slutet av varje bokföringsår är det dags att gå igenom och kontrollera bokföringen. Oavsett om Du sköter den löpande boköringen själv, eller har anlitat oss, så hjälper vi Dig genom hela bokslutsprocessen.

 

Läs mer

Vill Du få ordning och reda på ekonomin i Ditt företag?

Evisia Gruppen AB

Hornsgatan 66

118 21 Stockholm

Tel: 08-408 180 70

Mobil: 073-640 25 01

Mail: info@evisia.se